Stutteri Moselundgård

Tak fordi du besøgte hjemmesiden. Skriv beskeder i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 14-12-2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Laila Torpegaard, d. 17-11-2012
Hej Bodil og Mogens,

Jeg er d. 1. august i år blevet den lykkelige ejer af et afkom efter Sleipnir - Nói fra Søborg, født 2009 :o) Jeg søger et sted at finde oplysninger og evt billeder af ham fra de første år i hans liv. Havde håbet på at I her på jeres hjemmeside havde billeder af alle Sleipnirs afkom.. Ved I evt hvor jeg kan finde noget?

Mange hilsner fra

Laila
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Camilla Tander Jørgensen, d. 05-06-2012
hej! Da jeg lige er flyttet hertil, og det ligger lige i nærheden af hvor jeg bor, kunne jeg måske tænke mig at få et arbejde. så i må meget gerne skrive hvis det kunne fungere.
E-mail:
Skrevet af Fie, d. 24-05-2012
Og også en stor hilsen fra jeres pleje-søn Balder-søløve. Han elsker Moselundgård dagpleje og hans bedste ven onkel Hudson:-)
E-mail:
Skrevet af Fie, d. 24-05-2012
Hej Bodil og Mogens :-) Jeg har helt glemt at skrive i gæstebogen, så det er hermed gjort. Gode billeder af de mange gode heste. Det bliver spændende at se år efter år, hvad de alle indeholder. Kh Fie :-)
E-mail:
Skrevet af charlotte martinez, d. 03-03-2012
Hej Bodil.
Super flot og god hjemmeside så man kan se alle dine dejlige heste.
Du har en annonce på Joras hvor du skriver du er interesseret i bytte. Carolina og jeg er stadig interesseret, måske i Blóðberg skriv hvis du vil.
kh charlotte martinez
E-mail:
Skrevet af Louise Kristensen, d. 04-02-2012
Hej.
Tak for kigget - virkelig smukke heste!

Billedet er helt nyt af Máni og jeg
E-mail:
Skrevet af Mette nielsen, d. 25-01-2012
hej
fin side i har fået lavet.. må jeg bruge billedet af ran på min hjemmeside under afkom efter Raketta.. vores lille bamse efter hende udvikler sig til en rigtig sød lille dreng han er såå smuk og har sin mors fantastisk sind.. ran ligner sin mor meget.. hende ville jeg gerne ha
knus
E-mail:

Nyeste kommentarer

25.05 | 09:13

Hej Elizabeth. Undskyld ventetiden. Jeg har ikke nogen skovturs hest til salg, kun ungheste og en kommende stævnehest, men det er jo ikke lige det du søger.
Vh

...
19.05 | 23:39

Hej Bodil. Har du en lækker skovturshest til salg med gummibold tølt. Bh Elizabeth

...
15.12 | 08:43

Hej Anette.
Jeg har godt nok nogle stykker, men jeg er ikke sikker på at jeg vil sælge en af dem, du kan evt ringe til mig, så kan vi snakke om det. 25219030

...
14.12 | 22:34

Hej Bodil
Har du 2-3 års vallakker til salg?
Vh Anette

...